Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Kewangan Archive

Kerana Seekor Anjing Perasan Miss Universe

Kerana seekor anjing, akhirnya saya berjaya update blog picisan ini. Lama kan saya cuti menulis blog? Entah kenapa sejak akhir-akhir ni badan saya macam cepat betul letih. Balik kerja pun sudah pukul 6petang. dengan keadaan jalan raya yang simpang siur, mahunya sampai rumah dalam ...Read More

Kalau Dah Bukan Rezeki

Selama ni baca jer kisah orang kena tipu bila keluar duit di mesin ATM. Pagi tadi, berlaku ke atas diri sendiri. Dalam dok beringat, terkena juga. Bila Allah dah tulis bukan rezeki kita, kita kena terima, mungkin ada di mana-mana yang tak kena. Kisah ...Read More

Tips Buat Duit Dengan Blog Dari Seminar Denaihati

Dunia internet sememangnya tidak pernah lari daripada perkara-perkara yang melibatkan cara buat duit secara online ataupun tips buat duit secara online.Pelbagai kaedah untuk menjana pendapatan secara online ada di dunia maya ini.Di antara kepelbagaian cara tersebut, cara menjana pendapatan melalui blog merupakan salah satu ...Read More

RM 15′000! Ingat Artis Ke?

Berkenaan dengan musim cuti sekolah ni bersamaan dengan musim orang menyambut malam pertama. hehehe.. Maksudnya bersamaan dengan musim perkahwinan.. Siapa yang tak nak berkawhin.. sebut je kawen semua orang nak kawen.. yang dah kawen pun ade juga yang nak kawen lagi.. macam – macam ...Read More